Which Simpsons Character Are You?

(Another of a kind from Facebook)

1. Which phrase do you connect with the most?
Answer: D’oh!

2. When you have a friend in need, you offer…
Answer: A shoulder to lean on.

3. Your favourite drink is…
Answer: Highly caffeinated soda.

4. Your preferred mode of transportation is…
Answer: A practical sedan or SUV.

5. Your favourite subject in school was…
Answer: Recess.

6. What do you do with your spare time?
Answer: Clean and organize the house.

7. What’s your dream vacation spot?
Answer: Any beach. Cowabunga!

8. What’s your favourite type of music?
Answer: Jazz.

9. Your life goal is to…
Answer: Live a pleasant life.

10. What’s your favourite food?
Answer: Candy.

I’m Homer!
You always want to have it your way, and generally succeed.
Knowing that mediocre effort is good enough, you channel your effort towards spending time with friends at Moe’s and the donut shop.
For everyone that thinks you’re out of shape, they’re wrong… round IS a shape!
You’re Homer!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: