What Rainbow Colour Are You?

(Another of a kind from Facebook)

1. Your dream job is?
Answer: Entertainer/actor/actress/model.

2. Define yourself?
Answer: Charming.

3. What is your favourite drink?
Answer: Kamikaze.
(Actually no idea over the selection of answers; chose this over the likeness of the sound of it)

4. What are you most passionate about?
Answer: Out of the box thinking and quirkiness.

5. What’s your favourite hangout place?
Answer: Bar or dance club.

6. What do you do before going to bed?
Answer: Surf Internet or talk with friends.

7. What is your favourite food?
Answer: Chinese.

8. How would your friends characterise you?
Answer: Outgoing.

9. What is your favourite flower?
Answer: Rose.I’m Ever (Green).
You are freshness, renewal and in hot demand.
You believe that sometimes it is best to start things fresh just for the energising buzz an adventure gives you.
You love exploring, testing the limits and reaching out and raising bar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: